Welke disclosure willen we?

Dit artikel is verplaatst naar onze nieuwe website.
This article has been moved to our new website:
Welke disclosure willen we?

3 gedachtes over “Welke disclosure willen we?

 1. Hallo Fred,

  Een helder blog-artikel en een heel goed interview met Stephen Bassett. Zelf ben ik sinds de middelbare school al een anti-fan van Noord-Amerika en ik ben dan ook blij dat Bassett geneigd is om zijn eigen land niet meer het krediet te geven, dat de meeste zogenaamde geallieerden het land nog altijd geven. Maar toch blijft hij proberen dat land bovenaan te houden. Wat mij betreft mogen Vladimir Putin, Rusland en Xin Jinping, China ook de eersten zijn, als alles per se op competitie (concurrentie) gebaseerd moet blijven. Maar het mag ook Sierra Leone zijn, Ghana of Ecuador. We zijn allemaal mensen en hebben allemaal met de aanwezigheid van BuitenAardsen te maken. Dus maakt het niet uit welk zogenaamde land de eerste is. Ik begrijp wel dat Bassett er in zijn eigen land extreem veel moeite voor doet om de zogenaamde regering daar een uitspraak te ontlokken, die de werkelijkheid openbaart. En dat waardeer ik zeer.

  Ik ben het echter met je eens dat we hedentendage al in een ingezette, gecontroleerde openbaring zitten. Zoals ik vorige week nog op mijn eigen webplek schreef, heeft in 2009 Het Vaticaan (de godsdienst, onterecht religie genoemd) stiekem een start gemaakt met de openbaring, in 2011 was het het vijfde Global Competitiveness Forum (Wereldwijde Concurrentie-Forum) (de kapitalistische economie) te Riyad, Saudi-Arabië, waar dat stiekemweg werd gedaan in het voordeel van de grootondernemers, en kortgeleden (18 en 19 september 2014) was het het N.A.S.A. (onderdeel van de wetenschap), dat een conferentie in “the Library of Congress” (de Congres-bibliotheek) hield, getiteld: “Preparing For Discovery” (Voorbereiden op Ontdekking). Een conferentie “die historici, filosofen en theologen van over de hele wereld bijeenbracht in een poging om het gat tussen leven op Aarde en de mogelijkheid van leven daarbuiten te dichten”. Zo meldde een artikel “NASA Brings Scientists, Theologians Together to Discuss ET Visit” (N.A.S.A. Brengt Wetenschappers, Theologen Tesamen om BuitenAards Bezoek te Bediscussiëren) op de webplek “International Business Times”. Dus ook in Noord-Amerika zelf is stiekemweg al meer acceptatie van de BuitenAardse werkelijkheid gaande, dan op regeringsniveau wordt uitgesproken. De vraag is: Is een politieke uitspraak wel noodzakelijk? Zeker als godsdienst, economie en wetenschap hun eigen weg al bewandelen in de feitelijke openbaring van de mogelijkheid van BuitenAards leven.

  Sterker nog, kortgeleden is BuitenAards leven al letterlijk ontdekt, volgens een Russische ambtenaar. Aards zeeplankton en andere microorganismen blijken, levend en wel, op de buitenkant van het Internationale RuimtevaartStation gevonden te zijn (tegelijkertijd al een mooi voorbeeld van de mogelijkheid van panspermia, als het verhaal waar is).

  Mijn mening: Verwacht meer geheime en slinkse onthullingen en openbaringen op elk moment!
  En wacht niet op die zogenaamde president van V.S. van Noord-Amerika.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s