Het zit allemaal compleet anders met dat atoom

Dit artikel is verplaatst naar onze nieuwe website.
This article has been moved to our new website:
Het zit allemaal compleet anders met dat atoom

5 gedachtes over “Het zit allemaal compleet anders met dat atoom

 1. Er klopt in elk geval niets van het verhaal m.b.t. de schaal van de geleverde foto. De diameter van een wolfram atoom is ongeveer 280 picometer(pm). De foto is 13 cm hoog, Indien ik dat vertaalt naar de werkelijke diameter is deze foto een 430 keer vergroting van een Wolfram atoom.

  Daarnaast is er geen zinvolle informatie van de achtergrond van de afbeelding te vinden op de aangegeven link. Ik vermoed sterk dat deze afbeelding gemaakt it van het puntje van een Wolfram naald die ZEER scherp geslepen is en de afbeelding gemaakt is vanuit de elektrische velden van een groepje de wolfram atomen op dat super scherpe puntje van de naald.

  In de jaren 1970-1974 heb ik op de universiteit van British Columbia in Canada dergelijke fotos van Wolfram atomen formaties al gezien. Dat we nu nog beter een beeld van de atomen kunnen vormen zal duidelijk zijn. Ik stel bij voorbaat dat je op geen enkele manier kan “zien” hoe een atoom samengesteld zou zijn alsof het opgebouwd is uit statische sub-deeltles. . . Dat is allang verleden tijd en er zijn helemaal geen sub deeltjes identifiseer baar anders dan by testen die resulteren naat effecten buiten het atoom zelf: De atoom manifestoes zoals Energie uitstralingsphenomenen en quantum nummers. Wat je dus hooguit op een foto te zien krijgt zijn een uitstaling van energie effecten via electromagentische kenmerken. . .Je zou dus in elk geval met de huidige kennis van zaken geen beelden verwachten van een kern van bolletjes maar slechts complexe patronen van straling die vanuit het atoom (of een groep Atomen) een gemiddeld dynamisch “golf patroon” te zien zal geven. . .vergelijkbaar zand formaties op een trillende plaat dergelijke patronen laat zien.

 2. Interessante materie, waar ik helaas geen verstand van heb. In elk geval prikkelt dit soort verhalen mijn fantasie dat het mogelijk zou moeten kunnen zijn dat op microschaal (bijvoorbeeld in je eigen lichaam) hele melkwegstelsels existeren. Compleet met levende wezentjes die te klein zijn om met behulp van onze huidige technieken te kunnen waarnemen.

  Let wel, dit is met nadruk een fantasie. Het lijkt me uiterst stug dat het ook werkelijk zo is. En op een bepaald niveau moet ik er niet aan denken ook. Het krioelt op microniveau al genoeg van leven. Brr.

 3. Dr. Ilija Lakicevic, res prof. verblijft momenteel in Nederland (Amsterdam)
  Daar hij met zijn JULA concept nauwelijks aandacht krijgt, help ik hem
  met het verspreiden van zijn visie.
  Sinds 7 april is het eerste deel vrij op Youtube te zien.
  Een visie die bij mij goed voelt en laat zien dat we vast zitten in een oude energie visie. Reden dat nieuwe(vrije) energie op de huidige wetenschappelijke modellen niet kan lukken. Maar hoe dan wel. Volg hiervoor:
  http://nulpuntenergie.net/index.php/vril/668-artikelen-videos-van-ilja-lakicevic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s