Voormalig stafchef van het Britse leger over ufo cover-up

Dit artikel is verplaatst naar onze nieuwe website.
This article has been moved to our new website:
Voormalig stafchef van het Britse leger over ufo cover-up

3 gedachtes over “Voormalig stafchef van het Britse leger over ufo cover-up

 1. Het hele verhaal krijgt de dimensie van “What to do about something we know nothing about?” en het doet me denken aan hoe primitieve volkeren bliksem en donder poogden te verklaren en opeens daar ware de goden “uit de hoed getoverd”. . .Het bleef niet bij:

  “We weten niet wat het is dus kunnen we er niets over zeggen, maar we gaan het onderzoeken en als weten wat het is zullen we je het vertellen”.

  Er is niets veranderd maar intussen weten we meer: De Zon en de Maan zijn geen goden meer. We hebben wel iets bereikt!

  Ik heb het van Niel deGrasse Tyson. . .Die liet zien hoe idioot mensen nog zijn. Als het over UFO’s gaat weten horden gelovigen opeens wat het precies is terwijl het nog steeds een UFO word genoemd. Zo lang het een UFO blijft is het vanzelfsprekend dat filmpjes en foto’s getoond worden maar om in de zelfde adem te zeggen wat het dan precies wel is en waar het vandaan komt is geen zuivere koek. Onbekend is onbekend.

  Wat de die aardige man in de video zegt is wel waar. . . Indien meer informatie over UFOs bekend gemaakt wordt veranderd er in wezen niets en ontstaat er geen paniek. We weten al dat er duizenden filmpjes en verhalen zijn van mensen die er in geloven en er is geen paniek uitgebroken, ten minste niet op grote schaal, niettegenstaande de verhalen over Paniek na het Hoorspel verteld door Orson Welles “War of The Worlds”. . . in de jaren midden of eind 30.

  Indien de Aliens die er zouden zijn zo slim zijn dat ze ons als mieren beschouwen kunnen we er toch niets aan doen, . .Gewoon blijven onderzoeken en bekend maken wat we te weten komen. . .Zo lang we in het duister tasten zijn er geen maatregelen tegen te nemen. . . .Bewijzen die er zijn moeten gewoon openbaar zijn zo dat mensen geen nieuwe goden hoeven te gaan definiëren.

  • Beste Conrad,
   Ja mee eens. Hoe meer ik me in dit onderwerp verdiep, hoe ingewikkelder en verwarrender het wordt. Simpele antwoorden zijn er niet.
   De Lord admiraal op de video licht een tipje van de sluier op. Dat is een belangrijke goede daad van hem bij zoveel geheimhouding. Ook roept hij – aan het eind van de video – op tot serieus wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen. Dat lijkt mij precies de goede instelling: openheid, open mind en onderzoek.

   Ik hoorde gisteravond op http://www.siriusdisclosure.com een recent webradio-interview met dr Steven Greer (op station Higherside Chats). Hij zegt daarin dat er bij zijn weten geen buitenaardsen zijn die ‘slechte bedoelingen’ met ons hebben en dat degenen die dat wel beweren aan disinformatie doen (met de slechte bedoeling om angst te zaaien).
   Wat is hier correcte informatie en wat is disinformatie?
   Het is een grote puzzel.
   Kijk maar op: http://www.siriusdisclosure.com/news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s